Monthly Archives: november 2014

€ 550,00 voor Pasmanmanege Eefde!

De trim-en atb groep SPORT ’88 uit Joppe heeft een deel van het inschrijfgeld van de 26e Kleine Haarloop geschonken aan de Stichting Paardrijden Gehandicapten Deventer/Gorssel e.o. beter bekend als de Pasmanmanege te Eefde.
Het bedrag van € 550,- werd donderdag 6 november jl. officieel uitgereikt door enkele bestuursleden van Sport ’88 aan de voorzitter van Pasmanmanege, Ingrid van Dijk. Het initiatief van SPORT ’88 werd hooglijk gewaardeerd, want het toonde de bereidheid van valide sporters om iets te betekenen voor hen die niet in staat zijn zonder de inzet van vrijwilligers een sport – in dit geval de paardensport – te beoefenen. Deze financiële bijdrage zorgt er mede voor dat de Pasmanmanege extra middelen kan aanschaffen ten behoeve van de gehandicapte ruiters.

Schenking van SPORT '88 aan de Pasmanmanege Eefde. Links Guus Bosman (Sport 88) en rechts Ingrid van Dijk (Pasmanmanege)

Ingrid van Dijk van de Pasmanmanege krijgt van de penningmeester van SPORT ’88, Guus Bosman, de cheque van € 550,- uitgereikt.