Monthly Archives: juli 2018

De laatste Kleine Haarloop met een extra feestelijk tintje!

De 30ste en laatste Kleine Haarloop

Op 7 oktober van dit jaar wordt de 30e en laatste editie van de Kleine Haarloop gehouden.

De organisatiecommissie van Sport ’88 is trots dat we er ook dit jaar weer in geslaagd zijn om de organisatie voor dit mooie en door vele lopers gewaarde loopevenement in de dreven van de Kring van Dorth en Oxe rond hostel De Kleine Haar rond te krijgen. En omdat het de 30e keer is geven we er een extra feestelijk tintje aan.

Voor een kleine club als Trim- en ATB club Sport ’88 (met zo’n 50 leden) is het ieder jaar weer een enorme uitdaging om de organisatie voor dit evenement rond te krijgen.  Voor een evenement als de Kleine Haarloop moet naast de inzet van al onze leden ook een beroep gedaan worden op ontzettend veel vrijwilligers. We hebben immers onder andere te maken met zaken als uitzetten en bewegwijzering van het parcours, EHBO, catering, opbouw tenten, voor- en na inschrijving, verkeersregelaars, parkeerwachters. Daarnaast is het zo dat de eisen die aan vrijwilligers gesteld worden die betrokken worden voor het borgen van de verkeersveiligheid ook steeds meer toenemen.

Aangezien het, mede door de vergrijzing onder de bestaande vrijwilligers die ons al vele jaren de helpende hand bieden, steeds moeilijker wordt het aantal benodigde vrijwilligers  op peil te houden, heeft de organisatiecommissie met pijn in het hart moeten besluiten om de dertigste editie tevens de laatste te laten zijn.  Dit besluit heeft ertoe bijgedragen dat vrijwilligers die voornemens waren af te haken, ons dit jaar nog eenmaal willen helpen de dertigste en laatste editie tot een succes te maken. Uiteraard zijn we hier ontzettend blij mee. We hopen dan ook dat de dertigste en laatste editie een groot succes zal worden en dat we u als deelnemer mogen begroeten.

Klik hier voor alle info over de extra feestelijke laatste Kleine Haarloop.