Loopclinic Sport’88

Loopclinic Sport ’88 groot succes.

In maart startte de trim- en ATB club SPORT ’88 uit Gorssel/Joppe een loopclinic voor beginnende hardlopers. Onder leiding van de trainers Richard Hafkamp en John Immink werden liefst 13 startende of weer beginnende lopers in 12 weken intensief getraind om een afstand van minimaal 5 km te kunnen afleggen. Wekelijks werd er tweemaal vol enthousiasme getraind en alle potentiële lopers waren zeer gemotiveerd.  Uit deze cursus bleek hoe het voor iedereen mogelijk is om in een periode van drie maanden van niets te komen tot het afleggen van een afstand van 5 km. Alle lopers hebben hun proeve van bekwaamheid na 24 trainingen met een meer dan uitstekend resultaat afgesloten. De onderlinge band van de nieuwbakken hardlopers was inmiddels zo groot dat ze allemaal hun looptraining blijven voortzetten bij Sport ’88. Iedere zaterdagmorgen van 8.30 uur tot circa 9.45 uur wordt er onder leiding van trainer John Immink gezamenlijk getraind en doordeweeks wordt in onderling overleg de gezamenlijk looptraining vastgelegd. Natuurlijk staat de trim – en ATB club open voor meer hardlopers en ook mountainbikers kunnen zich aansluiten bij de club. De fietsgroep traint ook op dezelfde tijden op de zaterdagmorgen. Dus lukt het hardlopen niet, maar het fietsen wel dan ligt er zeker een uitdaging om sportief in beweging te blijven. Het onderkomen van de carnavalsvereniging aan de Markerweg, gelegen aan de parkeerplaats van de vv Gorssel, is tevens het thuishome van Sport ’88.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.