Dauwloop – Run4Ride

logo Ronald mc donald                                        afbeelding ronald mc donaldhuis                              Camping de vlinderhoeve kleur2011nogkleiner

 

Run4Ride 2015, één groot succes!

Het dauwloop evenement op Hemelvaart ochtend 2015 heeft vele lopers getrokken die na het lopen van een heerlijk ontbijt hebben genoten. De opbrengt komt via het HomeRide team De Vlinderhoeve terecht bij het Kinderfonds.

HomeRide is een estafette fietstocht over 500km in 24 uur. De opbrengsten die door de rijders worden gegenereerd komen volledig ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Team De Vlinderhoeve heeft, in samenwerking met Trimgroep Sport ’88, op de vroege ochtend van Hemelvaart dauwloop Run4Ride georganiseerd teneinde sportieve doelen, gezelligheid en sponsorgelden aan elkaar te koppelen. Deze opzet is wat ons betreft helemaal geslaagd!

De ochtend heeft een bijdrage geleverd aan de sponsorkas van team De Vlinderhoeve met € 1.400,door 161 lopers van start te laten gaan en met wat toeschouwers erbij 180 ontbijtjes te serveren. Onze dank gaat uit naar de sponsoren die het ontbijt ter beschikking hebben gesteld:

Bakkerij Kuipers, Eefde

Nikkels eieren, Dortherhoek

Gezamenlijke marktkooplui van de woensdagmiddag markt, Gorssel

Horesca Lieferink, Twello

Camping de Vlinderhoeve, Kring van Dorth

Chris Wolfs, fysiotherapie Kring van Dorth

Alle deelnemers en helpers;  bedankt voor jullie aanwezigheid.

Klik hier voor een link naar de foto’s gemaakt door Jan Meilink van de Vlinderhoeve.

 

 

 

Sport’88 organiseerde op Hemelvaartsdag 29 mei 2014 de eerste editie van dauwloop Run4Ride.

“Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders; kom een stuk hardlopen om de afstand tussen zieke kinderen en ouders te verkleinen”

Onder dat motto organiseerde Sport’88  in samenwerking met camping de Vlinderhoeve dauwloop Run4Ride, waarvan alle inkomsten geheel ten goede kwamen aan Het Ronald McDonald Kinderfonds.

Waar staat Run4Ride voor
De opbrengst van de loop ging naar Team Vlinderhoeve, een wielerteam dat meedeed aan de Homeride op 28 en 29 juni j.l. De Homeride is een 500 km lange wielertocht, waarbij je in teamverband binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht fietst. Een nacht fietsen dus om de overnachtingen van ouders bij hun zieke kind in een academisch ziekenhuis te betalen. Ieder team werft minimaal € 7.000 aan sponsorgeld, maar probeert natuurlijk op een hoger bedrag uit te komen.

Team Vlinderhoeve reed de Homeride in 2013 ook al en hun fantastische inzet en prestatie inspireerde Sport’88 deze dauwloop te organiseren. Run4Ride: Een stuk hardlopen dus om Team Vlinderhoeve een grote afstand te laten rijden met als doel de afstand tussen zieke kinderen en ouders te verkleinen.

Het was een geslaagde loop. Met ca. 90 lopers en zo’n 35 onbijters kwamen we, mede doordat veel mensen meer gaven dan het gevraagde inschrijfgeld, aan het mooie bedrag van €1.082,50 voor Homerideteam Vlinderhoeve. Zij fietsten op 28 en 29 juni de Homeride en hebben bijna € 13.000,00 kunnen doneren!

Wij hopen van harte dat de 2e editie van Run4Ride ook weer een mooie bijdrage aan de Homeride oplevert.