Van de voorzitter 17-4-2020

Vrijdag 17 april 2020

Hallo leden van Sport ’88,

Hoe gaat het nu met jullie na vijf weken intellectuele lockdown?                                                                         Niet iedereen binnen onze club komt er tot op heden ongeschonden door.

Inge, de vrouw van Adri Goudswaard, heeft het virus opgelopen door haar werkzaamheden in de zorg en hoopt z.s.m. thuis te herstellen.

Daarom zit het gezin Goudswaard in Eefde in quarantaine en moet Adri zijn mountainbike voorlopig laten staan.

Ik heb inmiddels vernomen dat Inge aan de beterende hand is en dat Adri en zijn zoon gelukkig nog niet door vrouw c.q. moeder zijn besmet.

Hopelijk gaat het herstel voorspoedig en zal Inge geen nadelige gevolgen ondervinden van dat verschrikkelijke virus.

Adri kan dus niet fietsen, maar ik hoop dat het iedereen lukt om toch sportief bezig te zijn. Solo, zoals ik zelf, of in duo’s, maar dan op gepaste afstand!

Wat onze eigen training betreft wil ik nog wel een advies meegeven. Voor sommigen overbodig, maar het kan geen kwaad er toch op te wijzen.

Probeer elke keer een ander rondje te lopen of te fietsen. De meesten zullen dat zeker wel doen. Juist de variatie in die keuze van je loop- of fietstraject

zorgt ervoor, dat je gemotiveerd blijft. Dat het ook leuk blijft ondanks de inspanningen buiten het zo motiverende groepsverband.

Het is niet anders. Wij gaan de zesde week in zonder in clubverband bij elkaar te zijn/komen.

Helaas niet alleen bij ons, maar voor elke club geldt dit en dat begin je steeds pijnlijker te voelen.

Nu zijn wij maar een kleine club, die ook nog eens een sport beoefent, die je solo kunt bedrijven. Ga maar eens na dat verenigingen met teams helemaal

moeilijk zitten, zoals bij voetbal, hockey, volleybal, etc. Onze volleybal spelende leden kunnen helemaal geen bal meer opslaan of moeten thuis oefenen tegen een blinde muur!

Voetballers kunnen een balletje proberen hoog te houden ( moet je wel technisch zijn) en hockeyers kunnen een balletje hooghouden op hun stick.Als wij daar naar kijken, mogen wij als trim- en atb club niet mopperen.

Wij mogen helemaal niet mopperen als wij verschoond blijven van het coronavirus, dus: afstand van 1,5 m blijven volhouden, zoveel mogelijk binnen blijven, hoesten of niezen in de ellenboog

en goed op elkaar letten!Wij duimen voor betere tijden en natuurlijk wil ik besluiten om iedereen (en nu al weer voor de vijfde keer)  een goed, rustig en gezond weekend toe te wensen!

Houd je goed en blijf sportief bezig!

Met sport- en gezondheidsgroeten,

John Immink,

nog steeds jullie voorzitter van Sport ‘88