Clubactie Salland

Salland Zorgverzekeringen geeft sportclubs extra steuntje in de rug. Ook SPORT ’88 !

Wat een gek sportjaar is dit geworden; corona gooit alle sportseizoenen in de war en de normale gang van zaken op de club is verstoord. Ondertussen zijn clubbesturen allemaal keihard aan het werk om het clubleven toch weer vorm te geven. En dat is knap lastig met alle maatregelen. Omdat zij er altijd voor de club zijn, wil Salland Zorgverzekeringen ze dit Salland Clubactie jaar belonen met extra sponsorgeld.

We werken al een aantal jaren samen met Salland Zorgverzekeringen. Deze zorgverzekeraar uit Deventer draagt sportverenigingen een warm hart toe. Daarom begon ze in 2012 met de Salland Clubactie; hiermee kunnen leden van sportverenigingen sponsorgeld verdienen voor de club.

Salland ziet dat sportclubs het moeilijk hebben door het coronavirus. Hoewel ze dit probleem niet kan oplossen, wil ze wel haar steentje bijdragen. Daarom krijgen alle sportclubs die meedoen aan de Salland Clubactie € 250,- extra, bovenop het bedrag dat hun leden bij elkaar scoren komend Clubactie-seizoen. Hiermee krijgen de verenigingen hopelijk wat meer lucht om door te kunnen gaan ondanks corona. Je kunt hier meer over lezen op www.salland.nl/steuntjeinderug.

Wij als Sport ’88 doen al sinds de start in 2012 mee aan de Clubactie van Salland Zorgverzekeringen.

Dit keer dus een extra bijdrage van liefst € 250,– vanwege de corona perikelen. Een geweldig gebaar van deze zorgverzekeraar in deze voor iedereen toch moeilijke tijden. Naast dit extra bedrag voor onze clubkas ontvangen wij ook via deze clubactie voor elke lid van onze club, die zijn of haar ziektekostenverzekering afsluit bij Salland Zorgverzekeringen en daarbij gebruik maakt van de collectieve verzekering via Sport ’88, een bijdrager van € 10,– per lid. Dat heeft ons dit jaar toch weer een bedrag opgeleverd van liefst € 160,–. Dus al met al mogen wij best onze duim opsteken voor de jaarlijkse clubactie van Salland Zorgverzekeringen.