Monthly Archives: september 2018

Al ingeschreven voor de laatste Kleine Haarloop op 7 oktober a.s.?

Sport ‘88 organiseert dit najaar voor de 30e en laatste keer de Kleine Haarloop vanuit Stayokay De Kleine Haar aan de Dortherweg te Kring van Dorth.

De 30ste Kleine Haarloop 2018 zal de laatste gaan worden. Vanaf 1989 organiseert de trim- en atb club Sport ’88 dit recreatieve loopevenement in de dreven van de Kring van Dorth en Oxe rond hostel De Kleine Haar.

Zondag 7 oktober 2018 wordt dus de laatste mogelijkheid om nog een keer aan deze unieke en gezellige loop mee te doenOm van deze laatste keer een bijzondere gebeurtenis te maken zijn er een aantal extra’s:

  • Een kidsrun van 1 KM, waarvan de deelname (evenals de 2 KM) gratis is
  • Voor iedereen die vroeger ooit gelopen heeft maar nu niet meer hardloopt, is het mogelijk de 5,5 km door deze schitterende omgeving te wandelen en zo nog een keer de unieke sfeer van De Kleine Haarloop mee te maken
  • Laat je na de loop lekker masseren door Sabine van der Donk of Chris Wolfs van Chris Wolfs van Massagepraktijk Chris Wolfs.
  • De mogelijkheid na de loop te genieten van een lunch om zo de laatste Kleine Haarloop op een gezellige manier af te sluiten. Als je verzekerd wilt zijn van een lunch moet je voorinschrijven, dus:

Schrijf je nu in!

 Onze sponsoren die de 30e Kleine Haarloop mede mogelijk maken: Klik op het logo voor de website

ReneVos_logo GORSSELRun2Day logo Deventer cmyk (2)Running Center ZupthenLOGO HARBACH KLEUR ADVERlogo LenselinkLogo Stayokay

Leaflet Kleine Haarloop 2018

Sport’88 doet mee aan de Nationale Sportweek Lochem

Trim- en ATBclub Sport ‘88

Doe mee op Zaterdag 15 en/of 22 september van 8.30 tot 9.45 uur met de loopgroep of doe mee met de fietsgroep en maak een mooie tocht met de mountainbike. De wekelijkse training wordt aangepast op de fysieke mogelijkheden van de lopers en mountainbikers.

Het merendeel is 40+ en gaat vaak na afloop gezamenlijk met de groep koffie/thee drinken. Dat laatste is zeker niet verplicht, maar juist voor het sociaal bezig zijn als totale groep.

Locatie: Clubhuis Honk 88, Markeweg 12
Contact: j.immink8@upcmail.nl, 06-30876048

Klik hier voor het leaflet