De Kleine Haarloop

salland

Sport ‘88 organiseert dit najaar voor de 30e en laatste keer de Kleine Haarloop vanuit Stayokay De Kleine Haar aan de Dortherweg te Kring van Dorth.

De 30ste Kleine Haarloop 2018 zal de laatste gaan worden. Vanaf 1989 organiseert de trim- en atb club Sport ’88 dit recreatieve loopevenement in de dreven van de Kring van Dorth en Oxe rond hostel De Kleine Haar.

Zondag 7 oktober 2018 wordt dus de laatste mogelijkheid om nog een keer aan deze unieke en gezellige loop mee te doenOm van deze laatste keer een bijzondere gebeurtenis te maken zijn er een aantal extra’s:

  • Een kidsrun van 1 KM, waarvan de deelname (evenals de 2 KM) gratis is
  • Voor iedereen die vroeger ooit gelopen heeft maar nu niet meer hardloopt, is het mogelijk de 5,5 km door deze schitterende omgeving te wandelen en zo nog een keer de unieke sfeer van De Kleine Haarloop mee te maken
  • De mogelijkheid na de loop te genieten van een lunch om zo de laatste Kleine Haarloop op een gezellige manier af te sluiten.

Dus noteer al vast :

De 30e en laatste Kleine Haarloop op zondag 7 oktober 2018 !!

Of schrijf je alvast in!

 Onze sponsoren die de 30e Kleine Haarloop mede mogelijk maken: Klik op het logo voor de website

ReneVos_logo GORSSELRun2Day logo Deventer cmyk (2)Running Center ZupthenLOGO HARBACH KLEUR ADVERlogo LenselinkLogo Stayokay

Leaflet Kleine Haarloop 2018