Monthly Archives: januari 2017

29e Kleine Haarloop 2017 staat voor zondag 8 oktober 2017 op de rol.

Sport ‘88 gaat dit najaar voor de 29e keer de Kleine Haarloop organiseren vanuit Stayokay De Kleine Haar aan de Dortherweg te Kring van Dorth.

Voor diegene, die niet precies weet waar de Stayokay te vinden is het volgende. Aan de weg van Gorssel naar Bathmen kom je na de kruising met de Lochemseweg aan de linkerkant camping De Vlinderhoeve tegen en een kleine 300 meter daarna bevindt zich de kruising aan de rechterkant van de Dortherweg. Vandaar kun je dan aan de linkerzijde de voormalige jeugdherberg De Kleine Haar al zien.
Bij de Stayokay is zoals gebruikelijk de start en finish van de 2 km, de 5,5 km, de 10 km en de 10 EM ( Engelse mijlen = 16,1 km) .
Start van de 10 EM staat gepland om 10.30 uur en vijf minuten later mag de jeugd beginnen aan de 2 km.
Om 11.00 uur precies starten de 5,5 km lopers en om 11.10 uur gaat de groep voor de 10 km van start.
De voorinschrijving zal starten begin juni 2017.
Houdt die datum in de gaten en schroom zeker niet om tijdig in te schrijven.
Dus noteer al vast :
De 29e Kleine Haarloop zondag 8 oktober 2017 !!

SPORT ‘88 nieuwjaarinstuif zaterdag 7 januari a.s.

Traditioneel start de trim- en ATB club op de eerste zaterdag van het jaar met eveneens de eerste training van het jaar.
De loopgroep gaat zijn/ haar paden en dat doen de fietsers van de ATB groep eveneens. Alleen deze laatsten gaan wel iets verder de omgeving verkennen.
Na de training om circa 9.45 uur staat de glühwein klaar voor de liefhebbers of het blijft bij de normale zaterdagochtend drank: koffie of thee.
Naast de glühwein kunnen de liefhebbers ook nog een ander nieuwjaardrankje nuttigen.
De oliebollen zullen zeker bij deze nieuwjaarbijeenkomst niet ontbreken. En dat nog wel nadat de nodige calorieën tijdens de training zijn weggewerkt!
Alle leden worden verwacht om tevens de plannen voor het komend loop c.q. fietsjaar te vernemen.