SPORT ‘ 88 verrast Zorgtuin Gorssel

 

Penningmeester Guus Bosman van SPORT ’88 (l),  vertegenwoordigers van Zorgtuin Gorssel, Albert Luning en Evelien van Dort (r) en in het midden de nieuw aangeschafte hakselaar.

Penningmeester Guus Bosman van SPORT ’88 (l), vertegenwoordigers van Zorgtuin Gorssel, Albert Luning en Evelien van Dort (r) en in het midden de nieuw aangeschafte hakselaar.

De trim- en ATB club SPORT ’88 uit Joppe heeft de Zorgtuin Gorssel een bedrag kunnen schenken van 500 euro.  Jaarlijks stelt  SPORT ’88 een deel van het inschrijfgeld van de door hen georganiseerde . Kleine Haarloop  beschikbaar voor een speciaal doel. Dit jaar was het regionale doel de Zorgtuin Gorssel. Uit handen van de penningmeester van SPORT ’88,  Guus Bosman, ontving de voorzitter van de Zorgtuin Gorssel, Evelien van Dort, donderdag jl. een cheque ter waarde van 500 euro. De initiatiefnemers van de Zorgtuin Gorssel waren daarmee zeer verguld en zij hebben meteen met een  deel van deze geldelijke bijdrage een takkenhakselaar kunnen aanschaffen. Voor Sport ’88 was dit hun jaarlijkse geste om met hun sportieve activiteiten andere instellingen financieel te steunen.