Sport’88 finist als 9e met gemengd team bij Eemmeerloop!

De Eemmeerloop 2016

 

Team Sport'88 zonder AlexanderHet gemengde team van Sport’88, hier helaas zonder Alexander, die pas later aanhaakte.

Daar gingen wij dan!  Met een auto van Guus, incl. fiets van Dicky en Dicky zelf. John met auto en fietsdrager met fietsen van Carla en Herman Flierman. Als passagier Jackie, Carla en Herman. Tot slot zorgde Richard dat Sam en Madeleine in konden stappen vanaf de carpoolplaats in Deventer aan de A1.
Zo ging het op weg richting Spakenburg. Om kwart voor tien aan de koffie in de altijd gezellige kantine in de sporthal van IJsselmeervogels. En tegen tienen gingen Herman, John en Madeleine er even tussenuit om in de plaatselijke viswinkel paling te bestellen. Bij terugkomst was het voor Madeleine gereedmaken voor de start en voor de begeleiders  per fiets, Carla, Herman en Dicky dito.

Klik hier voor het hele verslag van John.