Van de voorzitter 27-3-2020

Vrijdag 27 maart 2020

Dag leden van Sport’88,

 

Hoe gaat het met jullie?

Zijn wij nog gezond en kunnen wij het virus buiten de deur houden?

Ik hoop dat iedereen zich aan de Haagse spelregels houdt en gezond mag blijven. Niet alleen jezelf, maar ook al je dierbaren om je heen.

Onnodig misschien, maar ik vermeld het bij deze toch.

Zowel de Bevrijdingsloop van 5 mei als de Eemmeerloop van 16 mei zijn afgelast. Niet zo moeilijk om dit te bedenken, want die afgelasting lag er na de verklaring van onze regering van afgelopen maandag, dik bovenop.

Helaas zullen wij voorlopig tot 1 juni niet gezamenlijk kunnen trainen op de zaterdagmorgen, maar wij blijven hopen en duimen dat wij elkaar toch in juni weer kunnen treffen in ons Honk 88. De tijd zal het leren.

Iedereen zal zelf de conditie op peil moeten houden en voor menigeen betekent dat heel alleen ( en niet zo leuk!) een plaatselijk rondje lopen of fietsen.

Natuurlijk zie ik via de appjes welke enorme prestaties er door menigeen geleverd wordt en dan zou je haast denken of er wel behoefte is om samen te lopen! En getraind te worden!

Natuurlijk is het veel gezelliger om samen te vertrekken van ons Honk 88 en na gedane trainingsarbeid het nog gezelliger te maken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Maar dat zit er voorlopig de komende twee maanden niet in.

Daarom wens ik iedereen via deze mail een sportieve “eigen” training en spreek ik de wens uit dat jullie allemaal verschoond mogen blijven van die verschrikkelijke coronagriep, die heel de wereld in zijn greep heeft.

Wij houden contact, al krijgt bijna elke vereniging het zwaar te verduren doordat het directe contact helemaal verdwenen is.

Blijf gezond, pas goed op jezelf en je naasten en tot gauw,

 

John Immink