Van de voorzitter 25-4-2020

Zaterdag 25 april 2020

 

Hallo gewaardeerde leden van Sport ’88,

Vandaag is het alweer de zesde zaterdag op rij dat wij niet met elkaar sportief bezig konden zijn.

Dat is spijtig, maar het belangrijkste is en blijft onze eigen gezondheid en die van je naasten.

Dat is en blijft de grootste prioriteit en dat gaat voor ons ten koste van de zaterdagse- en

doordeweekse loopsessies.

Ja, wij zijn de 12 en de 18 jaar al jaren gepasseerd en hebben dus nog geen profijt van de versoepeling van maatregelen.

Integendeel, wij zullen nog een lange tijd moeten leven met de afstandsregel van 1,5 meter en het mijden van groepsbijeenkomsten.

Het verenigingsleven wordt zwaar op de proef gesteld. Niet alleen bij ons, maar bij vele  clubs staat het water tot aan de lippen.

Gelukkig hebben wij geen eigen gebouw waar wij verantwoordelijk voor zijn en ook kantine- en sponsorinkomsten zijn ons vreemd. Dus wij hebben als club geen klagen en zullen zeker “overleven “. Alleen onze contacten verwateren en dat is ook een van de vele mindere aspecten van de corona-uitbraak.

Gelukkig word ik wekelijk s op de hoogte gehouden van de prestaties van verschillende leden. En ik probeer via deze mail zo veel mogelijk leden van onze club via deze digitale weg te benaderen en eraan te herinneren dat Sport 88 bestaat. Helaas niet meer in clubverband bij elkaar te komen om gezamenlijk te lopen of te fietsen. Wij missen onze persoonlijke contacten, de trainingsrondjes, de koffie of thee na afloop. Niemand kan op dit moment zeggen wanneer wij weer als team op de zaterdagmorgen kunnen trainen. Het blijft afwachten, hoe snel dat virus met succes bestreden kan worden zodat niemand van ons meer besmet kan raken en geconfronteerd wordt met deze vreselijke griep.

Wij zullen ons moeten houden aan alle regels die de overheid van ons verlangd en in het belang is van zowel je eigen gezondheid als die van anderen. Het belang van onze club is ondergeschikt aan het alg gemeen belang. Wij blijven moed houden en willen gezond blijven.

Sport ’88 blijft een trim – en ATB-club. In goede en slechte tijden.

Blijf bezig ook de komende weken, want van feestvieren zal weinig terecht komen. Geen normale koningsdag, geen normale dodenherdenking, geen bijzondere Bevrijdingsdag na 75 jaar vrijheid.

Maar lopen of fietsen kunnen wij gelukkig wel.

Fijn weekend en konings(wonings)dag.

 

Met de hartelijke groeten van jullie voorzitter,

John Immink